Regler for bådtransport

Der er love og regler for alle typer af bådtransporter. I takt med at sikkerhedsreglerne bliver bedre, øges også behovet for kompetence udvikling af medarbejdere, som skal transportere din båd. Det ansvar tager vi alvorligt hos Claus Hansen A/S. Det er oftest store værdier, som vores kunder overlader til os, når vi udfører en bådtransport f.eks i Helsingør havn. Det er også her, at vores kvalitetssikring af bl.a. bådtransport viser sin værdi. Vi rådgiver og aftaler naturligvis nøje om forløbet, så både din tryghed og sikkerheden er helt på plads, inden bådtransporten udføres.

Hvad koster en bådtransport?
Der er stor forskel på bådtransporters omfang, som afhænger af mange forskellige parametre. Ring derfor til os og lad os tale om din båd, om bådtransporten og prisen. Bådtransporter f.eks. i Helsingør havn kan godt være kompliceret både i forhold til adgangsforhold, bådtype, krantype, afleveringssted og metode. Det vigtigste for os er, at din båd håndteres sikkert og helt planmæssigt.

Vi kender alle havnene – også Helsingør havn
Vi tør godt sige, at vores mangeårige erfaring betyder, at vi kender alle havnene ud og ind. Det giver dig tryghed og sikkerhed, når du bestiller bådtransport hos os. Lokalkendskabet kan være altafgørende for en sikker bådtransport. Det gælder også i Helsingør havn. Vi kan derfor stå inde for alle typer af bådtransporter til eller fra Helsingør havn.

Faglig ekspertise og det rigtige grej
En båd er ikke bare en båd. For at kunne håndtere de mange forskellige typer af både, som vi årligt løfter og transporterer, prioriterer vi hos Claus Hansen A/S sammensætningen af den faglige ekspertise, den rigtige indstilling og den rigtige vognpark. Lovgivningen omkring bådtransporter har vi også helt styr på. Det betyder også, at der ikke pludselig kommer uforudsete udgifter, fordi der pludselig opstår en forhindring. Vi kan stå for det hele – også i Helsingør havn.

Tidsplan og kvalitetssikring
Hvis du har solgt en båd, eller blot skal ha’ overflyttet til andet havneareal, så er vores bådtransporter altid inden for tidsplanen. Vi sørger for kvalitetssikring, uanset transportens omfang i Helsingør havn. I den slags projekter, er det vitalt at bådtransporten forberedes både hurtigt og præcist. Vi læsser ikke bare af, men sikrer at leveringen sker på rette tid og sted. Det giver dig tryghed og sikkerhed, når du skal ha’ transporteret din båd til eller fra Helsingør havn.

Specialviden og overblik
Det helt særlige ved bådtransporter i Helsingør havn eller andre havne, er specialviden og overblik. Begge dele finder du hos Claus Hansen A/S. Vi er din sikkerhed for at bådtransporten finder sted til rette tid og sted.

Kontakt os her eller på telefon +45 40458843

Se også vores ydelser inden for kranarbejde og container udlejning