Solidt kranarbejde

Har du behov for kranarbejde? Mangler du en vognmand, der kan stå for det hele? Så har du ramt rigtigt. Hos Claus Hansen A/S er vi eksperter i kranarbejdet og løft. Derfor er det vigtigt, at du lader os tage os af dit kranarbejde. Kontakt os og lad os høre, hvilket kranarbejde, du har behov for. Vi har maskinerne og de faglige kompetencer til de fleste løfteopgaver

Tilpasning af løft og kranarbejde
Hos Claus Hansen A/S har vi både den faglige ekspertise og den professionelle indstilling, som sikrer at du bliver mere end tilfreds med resultatet af vores kranarbejde. Et løft er nemlig ikke bare et løft: Der er rigtig mange forhold og regler at tage højde for, når det sikre kranarbejde skal gennemføres: Fundament, jordens bæreevne, lastens karakter, afstande og så naturligvis vægt og sving osv. Alt dette – og mere til – klarer vi for dig i Helsingør, når du har brug for professionelt kranarbejde.

Kranarbejdet kræver ekspertise og holdning
Claus Hansen startede sin vognmandsforretning i 1984 med en enkelt kranbil og er siden vokset til en alsidig og moderne vognmandsforretning, der løser en bred vifte af opgaver: F.eks. transport af både, maskiner, skure, hejs af spær, køre affald, levering af grus og sten samt kørsel af affaldscontainere. Men holdningen til det professionelle arbejde og en god kundeservice er som i “gamle dage”, da Claus Hansen kun have én bil.
Når man håndterer værdifuld last, så er både ekspertise og holdning afgørende for et sikkert resultat. Uanset kranarbejdets placering, type, form eller størrelse, så står vi klar med både ekspertisen og hele vognparken til at gennemføre dit projekt. Vi er også eksperter i transportopgaver for store både og containere.

Claus Hansen A/S er din garanti for kvalitet
Hos Claus Hansen A/S lever vi af tilfredse kunder, bl.a. i Helsingør. Vi tilbyder den faglige ekspertise og professionelle stolthed, som kendetegner et vognmandsfirma med stolte traditioner gennem mere end 20 år. Alle har nemlig brug for kvalitet og professionalisme. Begge dele får du hos Claus Hansen A/S, når du har brug for kranarbejde, container udlejning, kørsel eller levering af sten, grus og jord.

Erfaring betyder alt
Med vores mangeårige erfaring i faget tilbyder vi alle former for kranarbejde, container udlejning eller bådtransporter. Vi løser derudover en bred vifte af opgaver: F.eks. transport af maskiner, skure, hejs af spær, affaldskørsel, levering af grus og sten, kørsel af affaldscontainere i bl.a. Helsingør.

Vi er på vej til dig
Vores kran kommer hurtigt til dig, når du har brug for det. Ring til os og lad os høre hvad du har brug for, når det handler om kranarbejde i Helsingør.

Kontakt os her eller på telefon +45 40458843

Se også vores ydelser inden for container udlejning og bådtransport