Søger du råd og vejledning om container udlejning?

Når du har behov for container udlejning, så er det vigtigste for dig – og for os i Claus Hansen A/S – tidsplanen, kvaliteten samt åbenhed om økonomien. Det er det, vi kalder kvalitetssikring. At vi lever op til kundens forventning, er derfor fundamentet i alt hvad vi foretager os. I alle typer af opgaver og projekter, som vi deltager i, får du den helt rigtige service og betjening, så vores kunder blive helt tilfredse med vores leverance. Det er det vi lever af.

Container udlejning er en del af vores gode omdømme
Claus Hansen A/S Vognmandsforretning løfter helt enkelt ansvaret fra dine skuldre, når vi tager en opgave med container udlejning. Det er den professionelle holdning som vi står for – hele vejen igennem. Tal også med os om alt det andet inden for kranarbejde og kørselsopgaver. Vi kan meget andet end container udlejning, også bådtransport og kranarbejde.

Langtidsudlejning er også muligt
Den rigtige aftale kan også give dig lavere driftsomkostninger. Vi er til at tale med, når det handler om varighed af container udlejningen. Hvorlænge skal du bruge den? Hvornår skal vi hente den? Det afhænger også af, hvor og hvordan containeren skal opstilles – i Helsingør eller andre steder?

En gennemført tidsplan og kvalitetssikring
For at sikre vore kunder den bedste kvalitetssikring, er Claus Hansen A/S naturligvis medlem af brancheorganisationen Dansk Transport og Logistik (DTL). Når du bestiller container udlejning hos os, så er du sikker på, at du bliver betjent af en velorganiseret og veluddannet medarbejderstab, som lægger stolthed i at overholde Dansk Transport og Logistiks normer.
Vores kvalitetssikring betyder også, at vi kan stå inde for alle typer af container udlejning inden for dine behov og din tidsplan. I alle projekter, store som små, er det af vital betydning både for os og for vores kunder, at der samtidig sikres ordentlig rådgivning. Det skal ske ved god forberedelse af container udlejningen til f.eks. videretransport, levering og aflevering – også i Helsingør.

Kvalitet og pris, det giver tilfredse kunder
Den rigtige kvalitet til den rigtige pris. Det er os hos Claus Hansen A/S. Vi lever af tilfredse kunder, så hos os går du aldrig fejl. Container udlejning er blot eet af vores grundlæggende specialer.

Kontakt os via vores kontaktformular eller på telefon +45 40458843

Se også vores ydelser inden for kranarbejde og bådtransport